VRDS Fencing: De referentie voor de perfecte en betaalbare afsluiting voor uw viervoeter en tuin

Weidepoorten voor een vlotte toegankelijkheid
Ga snel de weide in en uit

Een weide waar uw paarden zorgeloos kunnen dartelen, lopen en rusten, dat wil iedere paardenliefhebber en -eigenaar. Heeft u een weide en wil u ze inrichten zoals het hoort? Doe een beroep op VRDS Fencing. Aan de hand van uw wensen en voorstellen zal er een passend ontwerp en plan opgemaakt worden.

Plaatsbezoek

Uiteraard maakt de firma uit Lierde eerst een plaatsbezoek om het project ter plaatse te bespreken. Op die manier kan meteen worden vastgesteld wat technisch mogelijk is en welke toepassingen het meest ideaal voor u zijn. Samen met u worden de onderdelen besproken die moeten worden geplaatst. Dit zijn bijvoorbeeld de weidepoorten, paardenomheiningen en schuilstallen.

Voorbereidende werken

Wanneer u akkoord bent over de plannen wordt gestart met de uitwerking van het ontwerp. In eigen atelier bereidt VRDS Fencing de onderdelen voor maar ook op het terrein kunnen bepaalde voorbereidende werken zich aandienen. Denk hierbij aan het verwijderen van uw oude afsluitingen , funderingen, boomwortels of het egaliseren van de ondergrond. Ook het aanleggen van betonvloer voor stal of schuilstal behoord tot de mogelijkheden.

Nauwkeurige plaatsing

Nadat alles doordacht is voorbereid, kan de plaatsing van de verschillende toepassingen volgen. De palen voor de omheiningen en poorten worden in de grond getrild met een speciaal daarvoor ontworpen gemotoriseerde palen-trilmachine, zodat u vele jaren van het resultaat kan genieten. De palen voor de omheiningen en poorten worden in de grond getrild met een speciaal daarvoor ontworpen gemotoriseerde palen-trilmachine, zodat u vele jaren van het resultaat kan genieten. De palen voor de omheiningen en poorten worden in de grond getrild met een speciaal daarvoor ontworpen gemotoriseerde palen-trilmachine, zodat u vele jaren van het resultaat kan genieten.. Daarna volgt de afwerking. Door zo overzichtelijk te werk te gaan, komt u niet voor onverwachte kosten te staan en is het meteen duidelijk wat u te wachten staat.

Contact

Omheiningen, schuilstallen of weidepoorten, in Lierde stelt VRDS Fencing alles in het werk voor geslaagde projecten bij tevreden klanten. Omheiningen, schuilstallen of weidepoorten, in Lierde stelt VRDS Fencing alles in het werk voor geslaagde projecten bij tevreden klanten.Omheiningen, schuilstallen of weidepoorten, in Lierde stelt VRDS Fencing alles in het werk voor geslaagde projecten bij tevreden klanten. Ook uw paarden zullen er goed bij varen.

Heeft u een vraag?

Contact