VRDS Fencing: De referentie voor de perfecte en betaalbare afsluiting voor uw viervoeter en tuin

Uw referentie voor schuilstallen en paddocks
De juiste beschutting voor uw paarden

Heeft u paarden in de weide staan maar nog geen schuilstallen? Of moet een bestaande loods omgebouwd worden tot een inloopstal? Of wenst u paddocks op maat van uw paarden? Zoek niet langer … bij VRDS FENCING bent u aan het juiste adres.

Stevige schuilstallen

Voor paarden is het geen probleem om doorlopend in een weide te staan. Maar naast omheiningen en poorten moet u uw domein zeker van een schuilstal voorzien. Het biedt uw paard de nodige bescherming tegen de uiteenlopende weersomstandigheden zoals koude, regen, wind, stralende zon.

Comfort voor paarden

Groot of klein, alle afmetingen en vormen zijn mogelijk voor uw schuilstallen. Vanuit Lierde komt VRDS Fencing ze bij u plaatsen en afwerken. Heeft u één paard of moeten er meerdere paarden kunnen schuilen, eventueel met tussenwanden? Het wordt allemaal met professioneel maatwerk voor het comfort van uw paarden voorzien.

Veelzijdige stallen

Naast de verschillende types aan schuilstallen bouwt de firma uit Oost-Vlaanderen ook andere vormen van stallen. Zo is een andere mogelijkheid het omvormen van een loods of schuur tot een inloopstal met voldoende ruimte voor de paarden.

Contact

Neem contact op met VRDS Fencing voor het bouwen en plaatsen van diverse schuilstallen. Het bedrijf brengt trouwens uw volledige weide in orde met ook paardenomheiningen en weidepoorten. Bestel ze voor een mooi verblijf voor uw paarden.

Heeft u een vraag?

Contact